Medlemsbloggen

Medlemsbloggen

Om medlemsbloggen på WBK

Välkommen att skriva lite om vad som händer på klubben så alla kan hålla sig uppdaterade, även om ingen kan vara med på allt :)
Vill du blogga här? Skicka din mailadress till webb@waxholmsbk.se så blir du inbjuden!

Spring!!!

Hundträning i VaxholmPosted by Annika Hamilton Tue, July 01, 2014 22:39:43

Nu snackar de om att springa tillsammans också... men det är mycket snack och liten verkstad! I kväll skyllde de på att det regnade för mycket. Ska bli spännande att se vad de hittar på för ursäkt på torsdag då ;)

Springsugna killarna Koy och Abbe  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lotta Grönberg Tue, July 01, 2014 23:03:38

Jag vet, jag var super taggad😊 Äntligen skulle jag få sällskap i spåret, matte hade till och med åkt och köpt nya löparskor😀 Och då vart det regn......... Dö trist jag hade ju inte fått springa nått idag!! Men men Hoppas att vi ses på torsdag, kram Qeno

Posted by lena Tue, July 01, 2014 22:44:45

mycket roligt inlägg Koy och Abbe :-). Ska man springa finns det inga ursäkter. Oavsett väder. Jag springer gärna med men till en början utan hund. Och jag "går-springer" hellre än springer. Karlsson vill helst springa just hela tiden. Torsdag var det så? Nibble? Jag är ännu inte anmäld, men kan kanske hänga på ändå.