Visst är det kul?

Hundträning i VaxholmPosted by Annika Hamilton Thu, June 05, 2014 22:31:43

Vi tycker att det är jätteroligt att WBK nu syns på SM tävlingarna i Sollefteå. Förhoppningsvis kommer vi också att kunna titta på Livestreamade sändningar från tävlingarna, men det är visst inte helt klart i dagsläget. Jag håller utkik efter besked om detta. I vilket fall som helst så håller vi alla tummar och tassar vi har för Rosie, Ulrika, Mats och Kerstin. LYCKA TILL!!!

Annika, Koy och Abbe

• Comments(0)

Fill in only if you are not real