Inkallning

Hundträning i VaxholmPosted by Lena Gustafsson Sun, October 12, 2014 21:42:01
Hej! Jag och Karlsson tränar inkallning för fulla muggar. Han är tre år och leker hela tiden leken "kom och ta mig om du kan!". Jag har lite problem med det för jag blir arg och irriterad när han inte kommer till mig utan jag kan bara se på när han på ett mycket barnsligt vis (men charmigt) vänder rumpan upp, viftar för fullt och liksom säger: "jag finns här men du kan inte ta mig". Jag gör nu så att jag går åt andra hållet, att jag gömmer mig, att jag låtsas hitta något intressant, men jag har ännu inte lyckats bryta denna lek som är sååå kul. Tips och idéer kanske?