Äntligen sommar!

Hundträning i VaxholmPosted by Annika Hamilton Sat, July 04, 2015 12:20:47
Visst är det skönt med sol och värme! Äntligen efter allt regnande denna vår.
Men... då kommer också några ovälkomna gäster fram så var försiktig!

Alla medlemmar i klubben är välkomna att använda vår fina plan och träna på och med alla våra hinder. Naturligtvis tar vi hänsyn till varandra och stämmer av så vi inte stör pågående arrangemang men det är sällan problem bara man pratar med varandra.
När du tränat färdigt är det bra om du tänker på att plocka upp efter dig också. Träpinnar/hinderplankor mår inte bra av att bli liggande i gräset, så sätt tillbaka dem i hindret igen innan du lämnar planen så håller hindren mycket längre. Tack för hjälpen!
Ha det skönt och roligt i sommar!