Medlemsmöte

Hundträning i VaxholmPosted by Annika Hamilton Sun, May 18, 2014 21:45:40

Vilken bra avslutning det blev på helgen! Jag kom till klubben mitt i det pågående medlemsmötet eftersom jag varit på kalas och grattat några födelsedagsbarn. Jag kom dock lagom till den festliga avslutningen med hamburgare, och fika tillsammans med klubbkompisarna ute i det fina vädret på verandan. Tack för det!

Sedan blev det lite agilityträning innan vi bröt upp och åkte hem för att ta söndagskväll. Tack för bra träningssällskap. Förhoppningsvis ses vi på tisdag och kör blåbärstävling i agility också.

Annika, Abbe och Koy