Agility

Hundträning i VaxholmPosted by Annika Hamilton Sat, May 17, 2014 22:15:34
Vad härligt det är med vår! Och så kul det är att åka och tävla agility tillsammans och även att "bara" träffas på klubben och träna ihop. Vi har ju kommit olika långt med våra hundar och vi tävlar/tränar i olika klasser, men vad gör det? Det är roligt att göra det tillsammans! Om du inte har börjat ännu så är det dags att komma ner och haka på tisdagen den 20:e då vi kör en blåbärstävling igen. Tävlingsmomentet är inte särskilt viktigt, men vi pratar i alla fall om hur man bör göra och vad man ska tänka på när man ska ut o tävla på riktigt. Välkommen!