Blåbärstävling

Hundträning i VaxholmPosted by Annika Hamilton Tue, May 06, 2014 21:57:45
I kväll hade vi kul!! Vi körde blåbärstävling i agility. Det fanns inte så många riktiga blåbär på plats, men vi andra fick vara med, bara vi låtsades vara lite blå. Och det gick ju rätt bra. Alla skötte sig riktigt bra - även om några tog några extra varv runt planen, medan andra var lite lata och genade istället. Alla blir ju lyckliga på sin fason... Själva jobbade vi mycket på att hålla kontakten med vår supersega matte runt banan. Men när hon kört. Några varv, då gick det lite bättre även för henne.... Tack alla kompisar för en kul kväll! Hoppas vi kan göra om det snart;) Koy, Abbe och deras supersefa matte.